Πάνος Καμμένος: Παραδίδουν τη χώρα, ερημώνουν τα νησιά.

Όπως υπογραμμίζει, πρόκειται για κίνηση που «οδηγεί στην ερήμωση των μικρών νησιών, ικανοποιεί τους Γερμανικούς τουριστικούς οργανισμούς που θέλουν να μετατρέψουν το Αιγαίο μας σε all inclusive νησιά» και «καταργεί την υφαλοκρηπίδα που συνδέεται με την ύπαρξη οικονομικής ζωής«.

Απευθυνόμενος μάλιστα στους εμπλεκόμενους στο θέμα πολιτικούς παράγοντες, ο κ. Καμμένος τους θέτει τα εξής ερωτήματα:

«Άδωνη αντί ένα έργο σε κάθε νησί που ανακοίνωσες βάζεις λουκέτο;

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θέλατε να πάρουμε και τα άλλα νησιά ψηφίζετε την κατάργηση του υπουργείου Αιγαίου που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

ΥΠΕΘΑ γι’ αυτό ακύρωσες τα Θεοφάνια στη Μεγίστη;».

Ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλει επίσης συνέντευξη Τύπου, την οποία θα παραχωρήσει τη Δευτέρα στο ιστορικό κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής, στη Μυτιλήνη.

Την ίδια κρίσιμη στιγμή σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Βόρεια Ελλάδα, η απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να καταργηθεί η Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης. (διαβάστε περισσότερα εδω..)

Τι λέει για την άφιξη του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών

Σε άλλη ανάρτηση στο Facebook, o ανεξάρτητος βουλευτής υπογραμμίζει ότι «την ώρα που με καθοριστικά στρατηγικές κινήσεις, ευθείες οικονομικές προτάσεις, ενεργειακά και αμυντικά σε κοινή γραμμή ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ μας φωνάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, η κυβέρνηση Παπαδήμου – Goldman Sachs περιμένει τον εκπρόσωπο των ευρωπαίων τοκογλύφων Βεστερβέλε να παραδώσει την χώρα με την στήριξη 3 κομμάτων. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ«.