Πάνος Καμμένος: Για «εσχάτη προδοσία» και «συμφωνημένη απόφαση» κάνει λόγο ο, ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη διαπραγμάτευση μεταξύ (συγ)κυβέρνησης και Τρόικας «παράσταση».

Σημειώνει δε, πως η μόνη κόκκινη γραμμή που έχουν τα κόμματα που στηρίζουν τη (συγ)κυβέρνηση Παπαδήμου είναι αυτή της Θεοδωρίδου, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σοβαρότητα των ατόμων που την απαρτίζουν.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ίσως ο μόνος βουλευτής που λέει τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς να υπολογίσει πολιτικό, αλλά και προσωπικό κόστος. Μίλησε για «μασόνους» και σιωνισμό μέσα στην αίθουσα της Βουλής, απηύθυνε ανοιχτό ερώτημα για το ρόλο του Αντρίκου Παπανδρέου και ξεμπρόστιασε τους συναδέλφους του παρομοιάζοντας τους με θεατρίνους στην περίπτωση της «διαπραγμάτευσης».

Σε πόσο καιρό πιστεύετε ότι το σύνολο των media, θα τον βγάλει τρελό και επικίνδυνο;

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Facebook παρακάτω:

Η παράσταση συνεχίζεται δείτε την ανάρτηση ξημερώματα Κυριακής που σας γράφω την τελική συμφωνημένη απόφαση των συγκυβερνητών με τους εισβολείς.Οι δήθεν διαπραγματεύσεις γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους και μαύρα κονδύλια πάνε για προπαγάνδα, προκειμένου να γλυτώσουν απο την πιθανότητα Βουλευτές να κάνουν το καθήκον τους και να αρνηθούν να ψηφίσουν την δανειακή σύμβαση, να αρνηθούν δηλαδή να διαπράξουν το έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Η μόνη δική τους κόκκινη γραμμή είναι της Θεοδωρίδου.

ΕΜΕΙΣ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πηγή: Πάνος Καμμένος: «Η μόνη κόκκινη γραμμή είναι της Θεοδωρίδου» – RAMNOUSIA