Έχει καταντήσει λίγο κουραστική η επαναλαμβανόμενη αρθρογράφηση για τα νέα μέτρα κάθε βδομάδα, αλλά τι να κάνουμε; Εάν δεν αναφερθούμε καν θα είναι σαν να ζούμε σε άλλο πλανήτη. Και δε θέλουμε. Θα είμαι λοιπόν λακωνικός.

Ήρθε και πάλι η Τρόικα και μας είπε πως πρέπει να παρθούν 79 συνολικά υπουργικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά της Ελλάδας. Και να παρθούν ως το τέλος του μήνα για να μην προλάβει κανείς να θεωρήσει εαυτόν «ηλίθιο» και δια μέσου αυτής της συνειδητοποίησης, κατέβει στο σύνταγμα ζωσμένος με εκρηκτικά, ανήμπορος να καταπολεμήσει τη γονιδιακή του πάθηση, και επιτεθεί σε κανέναν οικογενειάρχη, φύλακα των ληστών και των προδοτών, μπάτσο. Όχι θα θέλαμε να το αποφύγουμε αυτό, συνεπώς ορθώς διατάσσει η Τρόικα. God bless these people.

Οι υπουργικές αποφάσεις θα αφορούν φυσικά: μειώσεις μισθών, αποκρατικοποιήσεις, άρση μονιμότητας, απελευθέρωση επαγγελμάτων και όλα τα υπόλοιπα βαρετά που μας λένε κάθε φορά. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια Τροικανοί. Δεν έχετε τίποτα καλύτερο από αυτό; (στα αγγλικά η ίδια έκφραση ακούγεται πολύ καλύτερα).

Μια σύνοψη όλων των παραπάνω θα μπορούσε να είναι η εξής: Επειδή μέχρι τώρα κάνουμε τις κότες, ήρθαν να μας πούνε για 45η φορά, πως τα μέτρα που πάρθηκαν τις προηγούμενες 44 φορές τελικά δεν ήταν επαρκή ώστε να λύσουν το πρόβλημα. Ε μαθηματικά είναι αυτά, θα γίνουν και λάθη.

Καλή συνέχεια, βλάκα.

Πηγή: Our lovers are back, spread your legs girls! – RAMNOUSIA