Αν δεν βλέπετε το τέλος, δεν σημαίνει ότι αυτό δεν έρχεται
Αν δεν αντιδράσουμε, σε λίγο καιρό θα βρεθούμε σε
αδυναμία συνέχισης της ύπαρξής μας ως έθνος….

Η κατάσταση προ πολλού έχει ξεφύγει.

Κάθε μέρα που περνάει πολιτικά και οικονομικά βρίσκεται πλέον σε γεωμετρική αντιστοιχία με 6 μήνες πίσω στην ανάπτυξη της χώρας, που τεχνητά και με την συνεργασία των δοσίλογων πολιτικών μας, οι εχθροί έχουν αποστερήσει από την χώρα.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολη θα είναι η αντίδραση και τόσο πιο επώδυνη.
Ξυπνάτε για ξεσηκωμό όσο είναι καιρός.

Η χώρα καταστρέφεται… μπείτε σε blogs και μάθετε τα ελάχιστα που μπορείτε για να
φρίξετε με αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη μας, και μας ετοιμάζουν για τον αρμαγεδώνα μας.

Από τους αρχαίους μας μέχρι τους σημερινούς μη αλλοτριωμένους ανθρώπους όλοι γνωρίζουν και έχουν μιλήσει για το τι έρχεται… όμως στου κοίμηση και του μαλάκα τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Γιούργια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ μας παίρνουν το μαντρί!!! και μετά από αυτό σειρά έχει ο τσοπάνης!
Για τη δόση του ναρκομανή ζητάνε τον θάνατό του! Καλό deal!!!

Ανεχόμαστε εδώ και 2 χρόνια την χειρότερη κοινωνική και οικονομική διάλυση της Ελλάδας. Από την εποχή της Τουρκοκρατίας τέτοια κατάσταση δεν ξανασυνέβη.

Αν δεν αντιδράσουμε με πλήρη έξοδο από το πηγάδι που βρισκόμαστε αμέσως, σε λίγο καιρό που δεν υπερβαίνει το χρόνο, θα βρεθούμε σε αδυναμία συνέχισης της ύπαρξής μας ως έθνος.

ΑΚΟΥΣΤΕ…. ακόμα και οι πακιστανοί λαθρομετανάστες φεύγουν από την κουτσολάμπραινα!!!

Αν δεν βλέπετε το τέλος …. δεν σημαίνει ότι αυτό δεν έρχεται.
Η Ιστορία θα μας φασκελώσει.

Πριν εξαθλιωθούμε τελείως, οπότε και η αντίδραση θα είναι αδύνατη με πραγματικά μέτρα, ξεσηκωμός τώρα για να διατηρηθεί η ελπίδα.

Και τα παιδιά μας μαζί μας θα είναι. Για αυτά πρόκειται άλλωστε, αφού εμείς είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ή μάλλον της βλακείας μας.

Οι «μάγκες» της πολιτικής σκηνής έχουν εκτραχυνθεί τελείως τρίβοντας τα χέρια τους για την απρόσμενη επιτυχία τους. Συζητάμε πλέον για το πόσα θα κόψουμε από τον ήδη κατεστραμμένο οικονομικά Έλληνα. Και ο Έλληνας κοιτάει…..

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε οργανωθεί για να δούμε κάρβουνο τη ξεφτιλισμένη την έδρα της ανθελληνικότητας… τη κωλοβουλή μας.

Τα ζώα της Ελληνικής υπαίθρου έχουν μετακομίσει στο κτίριο που έχει συνδεθεί με όλες τις προδοσίες που έχει υποστεί το έθνος.

Από κατοικία και έδρα του βασιλιά -σκατά στα μούτρα του-, έδρα των δοσίλογων της μεταπολεμικής περιόδου, έδρα των συνταγματαρχών, και σήμερα έδρα των πιο απεχθών προδοτών της νεοελληνικής ιστορίας.

Όμως η ιστορία διδάσκει και τιμωρεί και στο τέλος οι προδομένοι και τα θύματα της νεοελληνικής ανέχειας και των σχεδίων των πουσταράδων του συστήματος, θα έχουν την ευκαιρία για την αποζημίωσή τους όπως και αν αυτή θα τεκμηριωθεί!

Γιούργια ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ….. αφήστε τις κουβέντες και τα τηλεοπτικά παράθυρα και ξυπνάτεεεεεεεε.

Ταμεία που σβήνουν, δημόσιο που καταρρέει, υγεία κατά διαόλου, αγορές σε ανυπαρξία, κόστος ζωής σε απλησίαστα επίπεδα, έσοδα σε κάθετη μείωση, διάβρωση παντού και στα πάντα… διάλυση σε όλα… καταστροφή πολιτικών υποδομών που είναι προπομπός της καταστροφής και των υλικών υποδομών είτε μεσω πραγματικών αιτίων είτε μέσω οικονομικής δυσπραγίας.

ΤΡΟΙΚΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ – ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ όλοι εναντίον ενός…

Του λαού μας…. αλλά και των υπολοίπων λαών της Ευρώπης.
Μην αφήσουμε να μας βάλουν στο περιθώριο.
Φτάνουν τα λόγια και οι φιλοσοφίες….δράση ΤΩΡΑ…..γιατί το χάνουμε το κορμί πατριώτη!!!!

Τι πιο πολύ περιμένετε?????????????????????????????????